Welkom bij VV DIEVER-WAPSE

Welkom op de internetpagina van vv Diever-Wapse. Op deze pagina vind je onder andere meer informatie over de teams (zoals programma's en uitslagen), activiteiten van de vereniging, het clubblad, foto's en algemene informatie.

Zelf iets plaatsen?
Heb je zelf een wedstrijdverslag geschreven, een leuke foto van je team of een leuk nieuwtje? Stuur dat dan in een mail met je voornaam en achternaam naar socialmedia@vvdieverwapse.nl. Als het een geschikt stukje is zullen we jouw stukje zo snel mogelijk op de site/Facebook/Twitter plaatsen. Ook voor overige vragen of leuke suggesties kun je mailen naar socialmedia@vvdieverwapse.nl.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club