Welkom bij VV DIEVER-WAPSE

Welkom op de internetpagina van vv Diever-Wapse. Op deze pagina vind je onder andere meer informatie over de teams (zoals programma's en uitslagen), activiteiten van de vereniging, het clubblad, foto's en algemene informatie.

Zelf iets plaatsen?
Heb je zelf een wedstrijdverslag geschreven, een leuke foto van je team of een leuk nieuwtje? Stuur dat dan in een mail met je voornaam en achternaam naar socialmedia@vvdieverwapse.nl. Als het een geschikt stukje is zullen we jouw stukje zo snel mogelijk op de site/Facebook/Twitter plaatsen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Volg ons op Facebook en Twitter!


  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

LAATSTE NIEUWS VAN DE VERENIGING:

 • Trainingspakken / Teamtenue's

  Kabouter-voetbal-ballen_news_index

  Het voetbalseizoen is weer zo goed als voorbij, het moment om aan de slag te gaan met onze clubkleren. Dus wil teamtenue's inleveren, of een nieuw/ander trainingspak? Kom dan aanstaande maandag tussen 19.30u en 20.30u langs in de kantine in Diever. lees meer »

   
 • Erkenning leerbedrijf vv Diever-Wapse verlengd!

  Sbb-beeldmerk-fc_news_index

  Onze leerbedrijf erkenning is weer met 4 jaar verlengd! Voor komend seizoen kunnen onze jeugdelftallen weer voorzien worden van stagiaires, waardoor onze trainers en leiders extra ondersteuning hebben tijdens trainingen en wedstrijden. Goed nieuws dus! lees meer »