Welkom bij VV DIEVER-WAPSE

Welkom op de internetpagina van vv Diever-Wapse. Op deze pagina vind je onder andere meer informatie over de teams (zoals programma's en uitslagen), activiteiten van de vereniging, het clubblad, foto's en algemene informatie.

Zelf iets plaatsen?
Heb je zelf een wedstrijdverslag geschreven, een leuke foto van je team of een leuk nieuwtje? Stuur dat dan in een mail met je voornaam en achternaam naar socialmedia@vvdieverwapse.nl. Als het een geschikt stukje is zullen we jouw stukje zo snel mogelijk op de site/Facebook/Twitter plaatsen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Volg ons op Facebook en Twitter!


  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

LAATSTE NIEUWS VAN DE VERENIGING:

 • Geweldige voetbaldag voor Jeugd vv Diever-Wapse

  Clinic_news_index

  Zaterdag 21 mei heeft sc Heerenveen een voetbalclinic verzorgd voor alle jeugdleden van vv Diever-Wapse. Deze clinic werd georganiseerd door het jeugdbestuur van vv Diever-Wapse en mede mogelijk gemaakt door de Supportersvereniging en vv Diever-Wapse. lees meer »

   
 • Maak kennis met vv Diever-Wapse

  Voetbal_news_index

  De voorjaarscompetitie voor de Jeugd van vv Diever-Wapse is weer gestart en de trainingen op het veld zijn al weer in volle gang. Ben je (nog) geen lid van vv Diever-Wapse, maar wil je kennis maken en eens mee trainen? Dat kan! lees meer »