Hoe word ik spelend lid?

Vanaf 6 jaar kun je spelend lid worden. Voordat je besluit spelend lid te worden mag je een aantal keren vrijblijvend meetrainen en kijken of je het leuk vindt.

Als je besluit spelend lid te worden is de volgende stap contact op te nemen met de ledenadministratie. Daar staat ook het aanmeldingsformulier. Ook kun je je teambegeleider ernaar vragen. De documenten (Aanmeldingsformulier, Machtiging Automatische Incasso) moeten samen met een recente pasfoto worden opgestuurd naar de ledenadministratie.

Enkele algemene regels:

• Sinds het seizoen 2006/2007 is een spelerspas verplicht voor leden van de KNVB (met uizondering van E- en F-pupillen). Op de pas staan o.a. je naam en geboortedatum en de pas moet voorzien zijn van je pasfoto (liefst een recente pasfoto; aan je babyfoto zal men je niet zo gemakkelijk herkennen).

• Als je in de afgelopen 3 jaar bij een andere vereniging hebt gevoetbald moet je zelf de overschrijving van de oude vereniging naar de nieuwe vereniging verzorgen. Zodra het overschrijvingsformulier door vv Diever-Wapse is ontvangen wordt ervoor gezorgd dat de overschrijving bij de KNVB wordt geregistreerd.

• vv Diever-Wapse is verplicht bij leden van 16 jaar en ouder de identiteit te controleren. Daarom wordt verzocht een kopie van het identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart) mee te sturen met het aanmeldingsformulier.

Ledenadministratie:                                            Aanmeldingsformulier