Sportkleding Vereniging

KLEDINGFONDS

Op de ALV van 11-12-2014 is er besloten om een kledingfonds op te zetten, hiervoor betalen alle spelende leden 2,50 euro per seizoen. Het kledingfonds is bedoeld om in de toekomst trainingspakken/clubkleding/etc mede te gaan bekostigen. Momenteel zijn onderstaande clubkledij en -atributten beschikbaar.

TRAININGSPAKKEN, SPORTTASSEN

Tijdens het seizoen wordt het lidmaatschap van onze vereniging ook wel eens opgezegd. In deze paar gevallen gelden de volgende regels:

• Jeugd: Lever het trainingspak - schoon en netjes, niet kapot - in bij Lammert Vrieling en op speeldagen in de kantine in Diever.

• Senioren: Lever het trainingspak en/of de sporttas - schoon en netjes, niet kapot - in bij Gerrit Jansen of Lammert Vrieling.

• Er kan niet onderling worden geruild! Als er geen nieuwe bruikleenovereenkomst wordt getekend blijf je verantwoordelijk voor het trainingspak/de sporttas!

Voor de leden, die per het eind van het seizoen opzeggen wordt er één dag georganiseerd, waarop de trainingspakken en/of sporttassen ingeleverd kunnen worden. Dit geldt ook voor de jeugdleden, die doorgroeien, maar het trainingspak niet! U krijgt via de teambegeleiders hierover bericht.

Indien een maand na de opzegdatum het trainingspak of de sporttas niet is ingeleverd, zal de gehele prijs zoals genoemd in de bruikleenovereenkomst, in rekening worden gebracht.

VOETBALKOUSEN

Zwarte voetbalkousen met het verenigingslogo zijn voor € 10,-- per paar te koop in de kantine. Zij zijn verkrijgbaar in de maten 30-35, 36-40, 41-45.

BRUIKLEENOVEREENKOMST

Voor alle leden, die in de drukte van het verdelen niet genoeg tijd hebben genomen om de bruikleenovereenkomst door te lezen, volgt hier een voorbeeld:

BRUIKLEENOVEREENKOMST_Trainingspak.docx