vv Diever-Wapse zoekt bestuursleden/vrijwilligers!

Oproep aan al onze leden, ouders, vrijwilligers en mensen uit de omgeving. vv Diever-Wapse zoekt enkele nieuwe bestuursleden voor het bestuur. Daarnaast ook vrijwilligers voor de jeugdcommissie. Meld je aan!
Handen_news_detail

Beste voetbalvrienden,

Afgelopen januari zijn wij met 7 personen in het bestuur van de vereniging gestapt. Helaas hebben wij al afscheid genomen van 1 bestuurslid en zijn er nu nog 2 die aan hebben gegeven dat ze eruit stappen, doordat ze niet langer in staat zijn om de benodigde tijd en energie in hun werkzaamheden te stoppen.

Hierbij dan ook onze oproep aan jullie:
We zoeken minimaal 2 nieuwe bestuursleden die hart voor de vereniging hebben en graag hun steentje willen bijdragen. Dus ben jij of ken jij zo iemand dan horen wij dat heel graag van jullie voor 6 oktober a.s. Tevens zouden wij graag weer een jeugdcommissie in het leven roepen, maar ook daarvoor zijn wij enthousiaste voetballiefhebbers nodig.

Dus als je hart bij VV-DieverWapse ligt geef je dan nu op voor een van bovenstaande functies via secretaris@vvdieverwapse.nl

Met sportieve groet,

Bestuur VV-DieverWapse
Hans van Kooten, Sandra Punt, Harm-Jan Tabak, Edwin Leerling, Erik Mulder en Debby Roodakker