• Clubinformatie

 • Bestuur

  NaamEmail
  Haveman, A. voorzitter@vvdieverwapse.nl
  Middelveldt, I. secretaris@vvdieverwapse.nl
  Dijkveld Stol, B. penningmeester@vvdieverwapse.nl
 • Overige bestuursleden

  LidRolMobiel
  Leerling, EdwinAlgemeen bestuurslid
  Klok, BertAlgemeen bestuurslid
 • Leden jeugdcommissie (trainers en leiders)

  LidInformatie
  Zoet, Colin
  Bijker, J
  Wiltinge, Martijn
  Mulder, Martijn
  Leerling, Rene
  Zomeren, Bernard van
  Klapwijk, Jeroen
  Blok, Thomas
  Velde, Yvar van der
  Doorten, A.
  Dongstra, Johannes
  Bruggink, Giliam
  Belt, Robert van de
  Daleman, Bas
  Haveman, Agnes

  Er is 1 teamlid van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

 • Sponsorcommissie

  Lid
  Berghorst, Joost
  Dijkveld Stol, Lennart

  Er is 1 teamlid van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

 • Kascommissie

  Lid
  Berghorst, Joost
  Vree Egberts, Tom
 • Vrijwilligerstaken

  Geen informatie

 • Erkenning leerbedrijf vv Diever-Wapse verlengd!

  Onze leerbedrijf erkenning is weer met 4 jaar verlengd! Voor komend seizoen kunnen onze jeugdelftallen weer voorzien worden van stagiaires, waardoor onze trainers en leiders extra ondersteuning hebben tijdens trainingen en wedstrijden. Goed nieuws dus!

  Sbb-beeldmerk-fc_news_detail

  Wat houdt deze erkenning in? Diever-Wapse stelt jongeren, die een sportopleiding volgen, in de gelegenheid om stage bij de club te lopen. Hiervoor werkt  Woerden onder meer samen met kenniscentrum SBB, voorheen Calibris.

  Wie of wat is SBB? SBB is het kenniscentrum voor leren in de praktijk en verantwoordelijk voor erkenning van leerbedrijven en vaststelling van kwalificaties voor de sectoren Zorg, Welzijn en Sport. SBB heeft Diever-Wapse sinds 2012 erkend als leerbedrijf.

  Waarvoor is Diever-Wapse erkend? Diever-Wapse is erkend om stagiaires in de sport te mogen begeleiden zoals co√∂rdinator, trainer, trainer/coach en leider. Daarvoor heeft de club Crebonummers ontvangen om te mogen begeleiden.

  Wat betekent dit voor Diever-Wapse? We mogen stagiairs inzetten voor verschillende taken en werkzaamheden binnen onze vereniging. De leerlingen doen hierdoor passende praktijkervaring op, krijgen de juiste begeleiding en zijn verzekerd van een goede stageplaats. We dragen dus direct bij aan de vorming van gekwalificeerde arbeidskrachten.

  CIOS en ROC/ASA-studenten verzorgen als stage trainingen bij Diever-Wapse. Omdat aan de stagiairs bepaalde eisen worden gesteld mag de jeugd van Diever-Wapse er vanuit gaan dat de kwaliteit van de jeugdopleiding een goed niveau kent en gewaarborgd is.

  Vanzelfsprekend proberen we bij Diever-Wapse de kwaliteit continu verder te verbeteren, door gerichter beleid te voeren en optimale begeleiding te borgen.

  Wil jij je aanmelden voor een stage, nu en/of toekomst? Neem dan contact op met je school of e-mail Diever-Wapse: info@vvdieverwapse.nl