• Foto: Agnes Haveman (voorzitter v.v.Diever-Wapse) bedankt ondernemersfonds Diever voor de bijdrage aan de dugouts.

    We hebben natuurlijk nog maar nauwelijks kunnen voetballen. De jeugd mag gelukkig nog wel trainen en daar wordt dan ook volop gebruik van gemaakt, zelfs nog allemaal nieuwe aanmelding waar we erg blij mee zijn. Waar we ook erg blij mee zijn is dat de hoofdtrainer Aaldert Hendriks zich momenteel inzet voor de jeugd, omdat de senioren niet actief op het veld mogen zijn en nog maar weinig gras onder de voeten voorbij hebben zien komen en dat betreuren we zeer. Oorzaak: corona!!!

    Corona een woord dat we eigenlijk niet meer willen horen. We zijn er klaar mee en wie niet. Nog even volhouden en hopen dat het vaccin straks werkt en dat we weer lekker kunnen voetballen, maar wanneer komt dat moment nou precies. Dat blijft voorlopig nog even gissen.

    Toch heeft deze tijd ons ook wel wat gebracht. Er is veel gebeurd op beide parken en daar willen wij jullie even van op de hoogte brengen.  De kleedkamers in Diever zijn opgeknapt, nieuwe ketel geïnstalleerd, onderhoud aan de velden, extra sproei-installatie, entree Diever vernieuwd, overkapping voor opslagmateriaal in Diever, een  overkapping in Wapse en 4 nieuwe dug-outs. Mede door subsidie van Gemeente, RVO, Installatiebedrijf Klok, Jans van Kampen en ondernemersfonds Diever.

    Naast bovengenoemde bedrijven en organisaties willen wij natuurlijk ook alle andere bedrijven en onze eigen leden bedanken voor hun steun. Mede door jullie steun hebben wij dit allemaal kunnen realiseren en kunnen wij ons voor komend seizoen richten op de aanschaf van led-verlichting.  De huidige opbrengst van de verlichting is door een professioneel bedrijf gemeten en is ver beneden peil. Voor ons een reden om dit goed op te pakken, een betere verlichting op de parken, duurzaam, kosten besparend en voorbereid op de toekomst.