• Lid worden

  Door het invullen van onderstaand formulier wordt u rechtstreeks ingeschreven bij de ledenadministratie van v.v. Diever-Wapse.

  Onder aan de pagina moet u nog het machtigingsformulier downloaden voor de incasso van de contributie. Dit formulier kunt u mailen naar ledenadministratie@vvdieverwapse.nl 

   

  Jeugdfonds sport & cultuur

  Woont u in de gemeente Westerveld en heeft u minderjarige kinderen? Dan biedt de gemeente een aantal regelingen waar u als ouder gebruik van kunt maken als u een lager inkomen heeft. Een van deze regelingen is het Jeugdfonds sport & cultuur.   

  Het jeugdsportfonds betaalt de contributie, kleding en eventuele attributen voor uw kind. Hiervoor is voor sport  een bedrag van maximaal €225,- per kind per jaar beschikbaar. Voor cultuur wordt op jaarbasis maximaal €425,- vergoedt. U kunt dit bedrag aanvragen via een tussenpersoon. Kim ten Klooster-Dijkstra, beweegcoach van de gemeente Westerveld is één van die tussenpersonen. U kunt contact met haar opnemen via: beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl

   

 • Lidmaatschap

  Onze vereniging kent alleen spelende leden en vrijwilligers. Onder vrijwilligers wordt verstaan teambegeleiders, trainers, commissieleden, bestuursleden, verenigingsscheidsrechters, assistent scheidsrechters, kantinebeheerder en consul; voor deze vrijwilligers betaalt de vereniging het lidmaatschap van de KNVB.
  Voor spelende leden geldt het volgende:
   
  Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni. Het lidmaatschap kan alleen worden beëindigd door schriftelijke opzegging, gericht aan de ledenadministratie, vóór 1 juni van het lopende seizoen. Als u opzegt tussen 1 juni en 1 september zal een halfjaar contributie in rekening worden gebracht, ivm de reeds gemaakte kosten en planningen. Opzeggingen na 1 september bent u de gehele jaarcontributie verschuldigd.
   

  Leeftijdsindeling:

  JO 7+8+9 / F-pupillen

  vanaf 6 jaar tot 9 jaar

  JO 10+11 / E-pupillen

  vanaf 9 jaar tot 11 jaar

  JO 12+13 / D-pupillen

  vanaf 11 jaar tot 13 jaar

  JO 14+15 / C-junioren

  vanaf 13 jaar tot 15 jaar

  JO 16+17 / B-junioren

  vanaf 15 jaar tot 17 jaar

  JO 18+19 / A-junioren

  vanaf 17 jaar tot 19 jaar

  • Contributie per verenigingsjaar (vastgesteld op de ALV van 06.12.2017):
  • Senioren        € 162,00 (inclusief € 15 kleedfonds)
  • 35+ team      € 60,00 (inclusief € 10 kleedfonds)
  • JO 16 t/m 19 € 123,00 (inclusief € 10 kleedfonds)
  • JO 12 t/m 15 € 107,00 (inclusief € 10 kleedfonds)
  • JO 10 t/m 11 € 88,25 (inclusief € 10 kleedfonds)
  • JO 8 t/m 9     € 78,25 (inclusief € 10 kleedfonds)
  • JO 7              € 50,00
  • De contributie wordt tweemaal per jaar automatisch geïncasseerd (oktober en februari). Hiervoor dient u het machtigingsformulier in te vullen en te ondertekenen en bij de ledenadministratie in te leveren of te mailen naar ledenadministratie@vvdieverwapse.nl.
 • Aanmelden nieuwe leden v.v. Diever-Wapse

  Wat leuk dat u zich aanmeld bij onze vereniging. We proberen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken door op onderstaande AANMELD link te klikken. U krijgt dan een vragen formulier die u kunt invullen. * We zouden het zeer op prijs stellen als u minimaal 2 vrijwilligersactiviteiten wilt aanvinken in het formulier. Zo kunnen wij de vereniging in stand houden en de druk onder de leden verdelen. * Vergeet daarna niet om weer terug te gaan naar deze pagina en onder het kopje contributie het machtigingsformulier in te vullen en te mailen naar ledenadministratie@vvdieverwapse.nl