• Door het invullen van onderstaand formulier wordt u rechtstreeks ingeschreven bij de ledenadministratie van v.v. Diever-Wapse.

  Onder aan de pagina moet u nog het machtigingsformulier downloaden voor de incasso van de contributie. Dit formulier kunt u mailen naar ledenadministratie@vvdieverwapse.nl 

   

  Jeugdfonds sport & cultuur

  Woont u in de gemeente Westerveld en heeft u minderjarige kinderen? Dan biedt de gemeente een aantal regelingen waar u als ouder gebruik van kunt maken als u een lager inkomen heeft. Een van deze regelingen is het Jeugdfonds sport & cultuur.   

  Het jeugdsportfonds betaalt de contributie, kleding en eventuele attributen voor uw kind. Hiervoor is voor sport  een bedrag van maximaal €225,- per kind per jaar beschikbaar. Voor cultuur wordt op jaarbasis maximaal €425,- vergoedt. U kunt dit bedrag aanvragen via een tussenpersoon. Kim ten Klooster-Dijkstra, beweegcoach van de gemeente Westerveld is één van die tussenpersonen. U kunt contact met haar opnemen via: beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl

   

  VOLWASSENENFONDS Sport & Cultuur, gemeente Westerveld

  Deelnemen aan sport of een creatieve activiteit zorgt o.a. voor een goede conditie, verminderde kans op ziekten, sterk sociaal netwerk én een groeiend zelfvertrouwen. 

  Algemeen 

  Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat volwassenen die leven rond het bestaansminimum lid kunnen worden van een sportvereniging of culturele instelling. Op die manier maken we sport of een andere creatieve activiteit als schilderen, theater, muziekles of beeldende kunst voor iedereen toegankelijk.

   

  Klik hier voor de spelregels van het volwassenenfonds

 • Lidmaatschap

  Onze vereniging kent alleen spelende leden en vrijwilligers. Onder vrijwilligers wordt verstaan teambegeleiders, trainers, commissieleden, bestuursleden, verenigingsscheidsrechters, assistent scheidsrechters, kantinebeheerder en consul; voor deze vrijwilligers betaalt de vereniging het lidmaatschap van de KNVB.
  Voor spelende leden geldt het volgende:
   
  Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni. Het lidmaatschap kan alleen worden beëindigd door schriftelijke opzegging, gericht aan ledenadministratie@vvdieverwapse.nl, vóór 1 juni van het lopende seizoen. Als u opzegt tussen 1 juni en 1 september zal een halfjaar contributie in rekening worden gebracht, ivm de reeds gemaakte kosten en planningen. Opzeggingen na 1 september bent u de gehele jaarcontributie verschuldigd.
   

  Leeftijdsindeling:

  JO 7+8+9 / F-pupillen

  vanaf 6 jaar tot 9 jaar

  JO 10+11 / E-pupillen

  vanaf 9 jaar tot 11 jaar

  JO 12+13 / D-pupillen

  vanaf 11 jaar tot 13 jaar

  JO 14+15 / C-junioren

  vanaf 13 jaar tot 15 jaar

  JO 16+17 / B-junioren

  vanaf 15 jaar tot 17 jaar

  JO 18+19 / A-junioren

  vanaf 17 jaar tot 19 jaar

 • Contributie per verenigingsjaar (vastgesteld op de ALV van 06.12.2017):

  Senioren € 162,00 (incl. € 15 kleedfonds)
  35+ team € 60,00 (incl. € 10 kleedfonds)
  JO 16 t/m 19 € 123,00 (incl. € 10 kleedfonds)
  JO 12 t/m 15 € 107,00 (incl. € 10 kleedfonds)
  JO 10 t/m 11 € 88,25 (incl. € 10 kleedfonds)
  JO 8 t/m 9 € 78,25 (incl. € 10 kleedfonds)
  JO 7 € 50,00  
  De contributie wordt tweemaal per jaar automatisch geïncasseerd (oktober en februari). Hiervoor dient u het machtigingsformulier in te vullen en te ondertekenen en bij de ledenadministratie in te leveren of te mailen naar ledenadministratie@vvdieverwapse.nl.
 • Aanmelden nieuwe leden v.v. Diever-Wapse

  Wat leuk dat u zich aanmeld bij onze vereniging. We proberen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken door op onderstaande AANMELD link te klikken. U krijgt dan een vragen formulier die u kunt invullen. * We zouden het zeer op prijs stellen als u minimaal 2 vrijwilligersactiviteiten wilt aanvinken in het formulier. Zo kunnen wij de vereniging in stand houden en de druk onder de leden verdelen. * Vergeet daarna niet om weer terug te gaan naar deze pagina en onder het kopje contributie het machtigingsformulier in te vullen en te mailen naar ledenadministratie@vvdieverwapse.nl

 • Proeftrainingen bij de jeugd voordat je lid wordt is mogelijk bij v.v. Diever-Wapse

  Wil je komen voetballen bij VV Diever-Wapse? Dan kun je (eventueel) eerst proeftrainen en/of informatie inwinnen. Hiervoor kan je een mail sturen naar jeugd@vvdieverwapse.nl en wij nemen contact met je op!!

  Je kan je natuurlijk ook gelijk aanmelden!

  Kaboutervoetbal
  Bij VV Diever-Wapse kan je vanaf 4 jaar meedoen met het Kaboutervoetbal. Hiervoor is geen officiële aanmelden voor nodig! Kabouters betalen bij VV Diever-Wapse geen contributie. Neem voor meer informatie contact op met jeugd@vvdieverwapse.nl of vraag info op bij trainer Martijn Wiltinge