• Lid worden

Door het invullen van onderstaand formulier wordt u rechtstreeks ingeschreven bij de ledenadministratie van v.v. Diever-Wapse.

Onder aan de pagina moet u nog het machtigingsformulier downloaden voor de incasso van de contributie. Dit formulier kunt u mailen naar ledenadministratie@vvdieverwapse.nl

• Lidmaatschap

Onze vereniging kent alleen spelende leden en vrijwilligers. Onder vrijwilligers wordt verstaan teambegeleiders, trainers, commissieleden, bestuursleden, verenigingsscheidsrechters, assistent scheidsrechters, kantinebeheerder en consul; voor deze vrijwilligers betaalt de vereniging het lidmaatschap van de KNVB.
    Voor spelende leden geldt het volgende:

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni. Het lidmaatschap kan alleen worden beëindigd door schriftelijke opzegging, gericht aan de ledenadministratie, vóór 1 juni van het lopende seizoen. Als u opzegt tussen 1 juni en 1 september zal een halfjaar contributie in rekening worden gebracht, ivm de reeds gemaakte kosten en planningen. Opzeggingen na 1 september bent u de gehele jaarcontributie verschuldigd.

Leeftijdsindeling:

JO 7+8+9 / F-pupillen

vanaf 6 jaar tot 9 jaar

JO 10+11 / E-pupillen

vanaf 9 jaar tot 11 jaar

JO 12+13 / D-pupillen

vanaf 11 jaar tot 13 jaar

JO 14+15 / C-junioren

vanaf 13 jaar tot 15 jaar

JO 16+17 / B-junioren

vanaf 15 jaar tot 17 jaar

JO 18+19 / A-junioren

vanaf 17 jaar tot 19 jaar

• Contributie per verenigingsjaar (vastgesteld op de ALV van 06.12.2017):
    • Senioren        € 162,00 (inclusief € 15 kleedfonds)
    • 35+ team      € 60,00 (inclusief € 10 kleedfonds)
    • JO 16 t/m 19 € 123,00 (inclusief € 10 kleedfonds)
    • JO 12 t/m 15 € 107,00 (inclusief € 10 kleedfonds)
    • JO 10 t/m 11 € 88,25 (inclusief € 10 kleedfonds)
    • JO 8 t/m 9     € 78,25 (inclusief € 10 kleedfonds)
    • JO 7              € 50,00
    • De contributie wordt tweemaal per jaar automatisch geïncasseerd (oktober en februari). Hiervoor dient u het machtigingsformulier in te vullen en te ondertekenen en bij de ledenadministratie in te leveren of te mailen naar ledenadministratie@vvdieverwapse.nl.
    • We zouden het zeer op prijs stellen als u minimaal 2 activiteiten in wilt aanvinken in het formulier vrijwilligerswerk. Zo kunnen wij de vereniging in stand houden en de druk onder de leden verdelen. U kunt dit formulier mailen naar secretaris@vvdieverwapse.nl
  • Aanmelden v.v. Diever-Wapse