• Supportersvereniging VV Diever-Wapse

  Met meer dan 650 leden is de Supportersvereniging van de VV Diever-Wapse één van de grotere verenigingen in de gemeente. De Supportersvereniging heeft zichzelf twee belangrijke taken ten doel gesteld:

  1. De organisatie van jaarlijks terugkerende activiteiten voor het dorp zoals het Sinterklaasfeest en de Palmpasen optocht.
  2. Ondersteuning van de voetbalvereniging en andere sport-gerelateerde activiteiten binnen onze gemeente. Voorbeelden hiervan zijn het onderhoud aan het sportcomplex en de financiële ondersteuning van diverse activiteiten van de VV Diever-Wapse zoals het schoolvoetbal, het 4x4 toernooi en de clinics voor jeugd.

  De Supportersvereniging kan deze ondersteuning bieden door de kleine jaarlijkse bijdrage van de leden en dankzij de inzet van de Gouden Ploeg. De Gouden Ploeg voert diverse onderhoudswerkzaamheden uit aan het kerkhof, aan monumenten en andere bezittingen van de gemeente, waarmee zij inkomsten voor de vereniging creëert. Ook u kunt de Supportersvereniging ondersteunen. Met een jaarlijkse bijdrage van slechts € 5,00 draagt u niet alleen bij aan de sport en de samenhang in ons dorp, maar kan uw kind eveneens gratis deelnemen aan het jaarlijks Sinterklaasfeest. Stuur een e-mail naar supp.verenigingdiever@hotmail.com en u ontvangt per ommegaande een inschrijfformulier.

  Bestuur: 

  Sandra Punt, Mirjam Grit, Alex Kuiper, Jannet Oosterloo, Jan Blaauw, Berend de Vries en Hans Wortelboer,

  Ledenadministratie:

  Berend de Vries

  06-55400110

  E-mail: supp.verenigingdiever@hotmail.com