• Download hem nu!

De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij v.v. Diever-Wapse bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en v.v. Diever-Wapse afspeelt.

• Account instellen

Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij v.v. Diever-Wapse in de ledenadministratie bekend bent.

Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij v.v. Diever-Wapse? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van v.v. Diever-Wapse ontvangt is het adres waarmee je bij v.v. Diever-Wapse bekend bent. Mail sturen naar de ledenadministratie van v.v. Diever-Wapse.

2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij v.v. Diever-Wapse bekend bent.

3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met Agnes Haveman.

4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

• Meerdere kinderen bij v.v. Diever-Wapse

Heb je meerdere kinderen bij v.v. Diever-Wapse en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van v.v. Diever-Wapse? Geen probleem!

ROL OUDER

In veel gezinnen is voetbal het gesprek van de dag. Juist voor gezinnen met meerdere actieve KNVB-leden, hebben we het gebruik van de Voetbal.nl-app gemakkelijker gemaakt. Zo hoeft er niet langer gewisseld te worden tussen personen in de app. Je ziet het programma, de uitslagen en de stand van al jouw gezinsleden direct in één overzicht binnen je persoonlijke omgeving.

Hierdoor kan je dus ook zonder te wisselen eenvoudig voor iedereen binnen jouw gezin de aanwezigheid aangeven of het rijschema invullen. Handig, toch?

GEGEVENS AANPASSEN VAN JEZELF EN JE KIND(EREN)

Wanneer je als ouder de app gebruikt, wordt er nu ook gevraagd of je je eigen persoonlijke gegevens achterlaat. Als we weten wie de app gebruikt, kunnen we de app optimaliseren. Voor zowel ouders als voor kinderen. En zo kunnen we de app blijven verbeteren.

WERKT HET (NOG) NIET?

Ben jij ouder van één of meerdere kinderen en moet jij na het inloggen toch nog kiezen tussen verschillende personen? Neem dan contact op met je vereniging en vraag of ze jouw mailadres op de juiste manier willen vastleggen in de ledenadministratie. Dan hoef jij in de toekomst niet steeds de keuze te maken tussen personen, maar zie je alle activiteiten van jouw gezin in één overzicht.

PUSHBERICHTEN OP MEERDERE APPARATEN

In deze versie van de Voebal.nl-app sturen we pushberichten naar ieder toestel dat de app gebruikt, tenzij je in je instellingen pushberichten hebt uitgeschakeld. Hierdoor hoef je niet meer te kiezen of je pushberichten wilt ontvangen op bijvoorbeeld je tablet óf op je telefoon, je krijgt ze nu op alle apparaten.