• Download hem nu!

  De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij v.v. Diever-Wapse bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en v.v. Diever-Wapse afspeelt.

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij v.v. Diever-Wapse in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij v.v. Diever-Wapse? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van v.v. Diever-Wapse ontvangt is het adres waarmee je bij v.v. Diever-Wapse bekend bent. Mail sturen naar de ledenadministratie van v.v. Diever-Wapse.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij v.v. Diever-Wapse bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met Agnes Haveman.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 • Meerdere kinderen bij v.v. Diever-Wapse

  Heb je meerdere kinderen bij v.v. Diever-Wapse en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van v.v. Diever-Wapse? Geen probleem! 

  ROL OUDER

  In veel gezinnen is voetbal het gesprek van de dag. Juist voor gezinnen met meerdere actieve KNVB-leden, hebben we het gebruik van de Voetbal.nl-app gemakkelijker gemaakt. Zo hoeft er niet langer gewisseld te worden tussen personen in de app. Je ziet het programma, de uitslagen en de stand van al jouw gezinsleden direct in één overzicht binnen je persoonlijke omgeving.

  Hierdoor kan je dus ook zonder te wisselen eenvoudig voor iedereen binnen jouw gezin de aanwezigheid aangeven of het rijschema invullen. Handig, toch? 

  GEGEVENS AANPASSEN VAN JEZELF EN JE KIND(EREN)

  Wanneer je als ouder de app gebruikt, wordt er nu ook gevraagd of je je eigen persoonlijke gegevens achterlaat. Als we weten wie de app gebruikt, kunnen we de app optimaliseren. Voor zowel ouders als voor kinderen. En zo kunnen we de app blijven verbeteren. 

  PUSHBERICHTEN OP MEERDERE APPARATEN

  In deze versie van de Voebal.nl-app sturen we pushberichten naar ieder toestel dat de app gebruikt, tenzij je in je instellingen pushberichten hebt uitgeschakeld. Hierdoor hoef je niet meer te kiezen of je pushberichten wilt ontvangen op bijvoorbeeld je tablet óf op je telefoon, je krijgt ze nu op alle apparaten.

  Hoe kan een ouder/verzorger de persoonsgegevens wijzigen van spelers jonger dan 16 jaar in voetbal.nl?  

  Met de invoering van AVG is het voor kinderen onder de 16 niet meer toegestaan om in de app zelf persoonsgegevens te wijzigen. De ouders/verzorgers van het kind kunnen deze gegevens wijzigen via de app.
  Om de gegevens van het kind te kunnen wijzigen is het belangrijk dat het mailadres van de ouders bij het kind geregistreerd staat. Met de importfunctionaliteit kun je als ledenadministrateur eenvoudig bij grote groepen leden e-mailadressen toevoegen/wijzigen. Zijn de mailadressen toegevoegd? Dan kunnen de ouders een account aanmaken om zo de gegevens van het kind aan te passen. 

  Zolang het kind jonger is dan 16 jaar dient bij de 'contactgegevens ouder' het e-mailadres van de ouder/verzorger ingevuld te zijn.
  Op de voetbal.nl app kunnen de ouders dan bij instellingen, mijn gegevens, mijn kinderen koppelen. Zo krijgen ze de mogelijkheid om enkele gegevens aan te passen.
  Het betreft de volgende gegevens die een ouder kan beheren en een kind (jonger dan 16 jaar) niet:


  •    Spelerspasfoto
  •    Adresgegegvens
  •    Telefoonnummer(s)
  •    Zichtbaarheid op Voetbal.nl
  •    E-mailvoorkeuren

  De ouders kunnen daarna bij instellingen zelfstandig de status veranderen in "normaal" en de foto toevoegen desgewenst.

  De drie meest voorkomende gevallen zijn:

  1. MIJN KIND HEEFT GEEN EIGEN TELEFOON. HOE KAN IK DE GEGEVENS WIJZIGEN?

  Wij raden je het volgende aan te doen:

  • Neem contact op met de vereniging en geef jouw e-mailadres door. De vereniging zal dit mailadres toevoegen als primair e-mailadres en bij ouder/ verzorger 1.
  • Download de app en maak een account aan door je e-mailadres te registreren.
  • Log vervolgens in en ga naar menu Instellingen -> Mijn kinderen. 

  Je kan nu alles van je kind zien en beheren maar ook gewoon (mocht je zelf nog spelen) je eigen informatie beheren.

  2. MIJN KIND HEEFT EEN EIGEN TELEFOON, MAAR IK WIL DE GEGEVENS BEHEREN. HOE DOE IK DAT?

  Wij raden je het volgende aan te doen:

  • Neem contact op met de vereniging en geef jouw e-mailadres door. De vereniging zal dit mailadres toevoegen bij E-mail ouder/ verzorger 1Het e-mailadres van je kind is het primaire adres.
  • Download de app en maak een account aan door je e-mailadres te registreren.
  • Als ouder log je nu in als toeschouwer en volg je jouw kind via favorieten.
  • Ga naar menu Instellingen --> Mijn Kinderen.

   Je kind kan nu zelf alle informatie zien, maar jij kan zijn/ haar gegevens beheren. 

  3. MIJN KIND IS 16 EN BEHEERT (VOORTAAN) ZELF ZIJN GEGEVENS. MOET IK HIERVOOR IETS INSTELLEN? 

  Als ouder hoef je niets te doen.

  • Het e-mailadres van je kind is bekend bij de club en daarmee kan hij/ zij inloggen in de app. 
  • Als ouder kan je als toeschouwer gebruik maken van de app en je kind volgen via favorieten. 

  Je kind kan nu alles zien en zelf zijn/ haar gegevens beheren.